Trainingen

MOTORTRAINING VOOR €130,-

Deze motortraining is bedoeld voor onervaren motorrijders, maar zeker ook voor de ervaren motorrijder.

De cursus is gericht op het rijden op de openbare weg en geschikt voor alle type motorfietsen.
Er wordt veel stilgestaan bij de voertuigbeheersing, houding, remtechnieken, inhaaltechniek en bochtentechniek. Het komt vaak voor dat de motorrijder deze technieken onvoldoende beheerst.

Er wordt met maximaal 3 cursisten gereden, zodat een goede en individuele begeleiding mogelijk is.
De cursus wordt over het algemeen gegeven op de zaterdag, in overleg is een andere dag mogelijk.

De dag wordt afgesloten met een evaluatie en uitreiking van het certificaat.

Dagindeling


ALLROADTRAINING VOOR €130,-

Deze training is bedoeld voor de mensen met een (zware) allroad motorfiets, die ook eens onverhard willen rijden.

De allroadtraining is zo opgebouwd dat er gereden kan worden met de normale allroadbanden, dus noppen banden zijn niet nodig. Tijdens deze allroadtraining krijg je uitleg over het rijden op de weg, dan wel het rijden op onverharde wegen.
De dag begint met koffie/thee, kennismaking en uitleg van het programma. Na de theorie gaan we, nadat we de motorfietsen hebben gecontroleerd, naar de oefenlocatie, waar we het onverhard rijden gaan beoefenen. Denk daarbij aan het optrekken en remmen, staand rijden op de motor, keren, een klein heuveltje oprijden en dat allemaal met gepaste snelheid. Na deze oefeningen gedaan te hebben, kunnen we tijdens de lunch de opgedane ervaringen met elkaar doornemen. Na de lunch rijden we een route waar we zowel verhard als onverhard rijden, daarbij komen ook de algemene zaken zoals verkeersinzicht, bochtentechniek aan de orde.

Er wordt met maximaal 3 cursisten gereden, zodat een goede en individuele begeleiding mogelijk is. De cursus wordt over het algemeen gegeven op de zaterdag. In overleg is een andere dag mogelijk.

De dag wordt afgesloten met een evaluatie en uitreiking van de certificaten.

Dagindeling

HEB JE EEN VRAAG? BEL MIJ

06-25112224